Изберете ниво

Начинаещи

Академия Робоинженери

Този курс е за ученици, които не са посещавали уроци по роботика или не са се занимавали с микроконтролери и сензори. По време на курса децаа ще работят с няколко различни микроконтролера и повече от 10 сензора.

Вижте повече  

Направи свой дрон

По време на курса за начинаещи учениците ще разберат   какво всъщност означава дрон. Те ще имат избора да решат дали искат да направят безпилотна кола, самолет или лодка.

Вижте повече

3D стоп кадър Анимация

По време на курса за начинаещи учениците ще имат възможността да разгърнат своята креативност и да създадат собствена анимация. В рамките на обучението децата ще работят с приложение за създаване на анимации, с различни материали и декори, които сами ще построят.

Вижте повече

3D моделиране и 3D принтиране

По време на курса участниците ще добият ясна представа за възможностите и изискванията за 3D принтиране на обекти, ще могат да създават собствени триизмерни модели, ще ги привеждат във вид за 3D принтиране, ще боравят с настолен 3D принтер.

Вижте повече

Напреднали

Академия Робоинженери

В този курс за усъвършенстване учениците ще развиват съществуващите си  умения по роботика. По време на курса децата ще направят балансиращ робот на 2 колела, които да изпълнява различни команди.

Вижте повече

Направи свой дрон

По време на този курс за напреднали ще навлезем по-задълбочено в предметите с експерименти от реалния живот и които учениците ще завършат сами, надграждайки принципите и практическите аспекти, обхванати от основния курс.

Вижте повече

3D стоп кадър Анимация

По време на курса за напреднали учениците ще имат възможността да разгърнат своята креативност  и да създадат собствена анимация. В рамките на обучението децата ще работят със софтуер за разбработване на сториборд,  различни материали и инструменти.   Ще планират и разпределят времето си като ще измислят сюжет, по който да се движат.

Вижте повече

Посети Steampowered.team