Основател и Ментор Гари Роуландс

Работи в екип, разработващ дронове за улавяне на ракети-носители, изнася лекции в Нов български университет в новия курс за дронове.

Той също има дългогодишен опит в проектирането и използването на дронове от всякакъв тип.

По време на този курс за напреднали ще навлезем по-задълбочено в предметите с експерименти от реалния живот и безпилотни летателни апарати, които учениците ще завършат сами, надграждайки принципите и практическите аспекти, обхванати от основния курс. В рамките на курса за напреднали децата ще научат за:

N

Аеродинамика

N

Електроника

N

Програмиране

N

Микроконтролери и сензори

N

Двигатели и управление на двигателя

N

Материалознание

N

Материалознание

N

Дизайн и функция, 3D дизайн и принтиране

По време на тази фаза ще изследваме всички гореспоменати области с реални експерименти и проекти, които учениците ще опитат сами, за да разберат по-добре принципите и практическите аспекти на учебните предмети.

За разлика от много други групи, ние предлагаме възможността изобретенията, направени от учениците, да се закупят и занесат у дома, за да могат децата да продължат да развиват и изследват предметите в свободното си време. Освен това предлагаме и използваме БЕЗПЛАТНИ и ОНЛАЙН програми, за да направим обучението достъпно и у дома.

Ако някой ученик има особен интерес към един или повече от елементите, ние го насочваме към тези области, за да поддържаме максимално ученето и интереса.

След завършване на курса учениците придобиват знания и компетенции като:

N

Умение да работят с безплатен онлайн софтуер за 3D дизайн

N

Умение за използване на безплатен онлайн софтуер за развитие в проектирането и употребата на електроника и схеми

N

Използване на безплатен онлайн софтуер за разработване на програмиране на микроконтролери (Електронният мозък)

N

Използване на работни инструменти като бормашина, поялник, клещи, измервателни уреди, електронни измервателни уреди, пили и др.

N

Използване на сензори и сензорна информация

N

Програмиране в „C“, „C ++“, „Arduino“, „Python“, „MicroPython“

N

Роботика и мехатроника

Сертификати След края на обучението учениците ще бъдат наградени със сертификати  за постигнатите съответни компетенции и нива (ниво 2 или 3)

Никога не е твърдо късно!

Запишете детето си за безплатен пробен урок, за да разберете дали нашият подход и теми на изследване са интересни за него!

Посети Steampowered.team