Основател и Ментор Гари Роуландс

Работи в Института по механика на “БАН”, изнася лекции в Нов български университет в новия курс за дронове. 

Той също има дългогодишен опит в “Дизайн и употреба” на дронове от всякакъв тип. 

В тези дни на технологичен растеж две от най-големите развиващи се области са  Интернет на нещата (IoT) и разработването на сензори, които ще разширят IoT сферата още повече. Тези две неща намират голямо приложение при създаването на интелигентните домове и сгради. Те обхващат сферите на роботиката, механиката, електрониката, както и включват строителство на “еко” и “енергийно ефективни” сгради. В рамките на курса за децата ще научат за:

N

Какво е интелигентна сграда и как да направим една сграда интелигентна

N

Електроника

N

Вградени системи

N

WiFi и Bluetooth

N

Сензори, задвижващи машини

N

Еко и енергийна ефективност, алтернативна енергия

Децата ще добият умения и знания относно:

Програмиране

 

Микроконтролери и сензори

 

Енергийна ефективност

Вградени системи

Работа с инструменти

Сигурност

Курсът ще бъде 10 седмици по 2 часа седмично и всеки участник ще може да избере два сензора, които да добави към микроконтролера и да ги постави в къща макет, която ще построи. Цената за тези сензори и микроконтролера е включена в разходите за курса. (Могат да се добавят и други артикули, но цената ще бъде допълнителна и това ще стане след допитване до Вас.)

Сертификати: След края на обучението учениците ще бъдат наградени със сертификати  за постигнатите съответни компетенции и нива.

Никога не е твърдо късно!

Запишете детето си за безплатен пробен урок, за да разберете дали нашият подход и теми на изследване са интересни за него!

Посети Steampowered.team